Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/holger-berg.dk/garder-uk.com/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Generalforsamling i Den Danske Garderforening i Storbritannien :Garderforeningen i Storbritannien

Onsdag den 6. maj 2015 kl. 18:30 blev der afholdt den årlige generalforsamling i Den Danske Garderforening i Storbritannien. Generalforsamlingen bliv igen i år afholdt i The Special Forces Club. Efter generalforsmalingen fulgte et spændende foredrag ved Oberst og Kammerherre Klavs Lawes, Chef for Den Kongelige Livgarde.

 

Kl. 20:30 var der middag i restauranten, inden baren blev indtaget ved 22-tiden.

 

På generalforsamlingen med ordstyrer Torben G. Due ved roret, blev en ny bestyrelse sammensat uden dramatik og efter ønske fra den “tidligere” bestyrelse. Det indebar rokader samt tiltrædende og aftrædende bestyrelsesmedlemmer.

 

Den nye bestyrelse i Den Danske Garderforening i Storbritannien ser ud som følgende:

  • Amin Amirian – Formand
  • Christian Larsen – Næstformand og Sekretær
  • Anders M. Hansen – Bestyrelsesmedlem
  • Peter Laub – Bestyrelsesmedlem
  • Frederik H. Riise – Bestyrelsesmedlem og Kasserer

 

Der skal lyde et stort tak til forhenværende formand Anders M. Hansen for hans store og vigtige indsat som formand i foreningen. Der er med stor glæde at Anders vil fortsætte som bestyrelsesmedlem. Derudover skal Denis V. Jacobsen også have et stort tak for hans indsat som Kasserer.

 

Det utvetydige antal af stemmer, som Amin Amirian modtog til posten som ny formand for Den Danske Garderforening i Storbritannien, vidner om den store opbakning, der er til Amin blandt foreningens medlemmer. Amin har de seneste år gjort et stort og fremragende stykke arbejde som Næstformand og Sekretær, hvorfor det er også var naturligt, at Amin overtog formandsposten, da Anders ønskede at træde tilbage.

 

De to nye bestyrelsesmedlemmer Christian Larsen og Frederik H. Riise blev ligeledes valgt ind i bestyrelsen med stor opbakning fra alle tilstedeværende.

 

Det blev også vedtaget at nedsætte en en aktivitetsudvalg bestående af Mikkel C. Runberg og Kasper Damsø.

 

På denne aften overrakte Oberst og Kammerherre Klavs Lawes også en jubilæumsnål for 10 års medlemskab i Garderforeningen til Amin Amirian. Endnu engang stort tillykke til Amin – hvilken stor aften Amin havde!

 

Nedenfor kan I se billeder fra generalforsamlingen

 

Posted by admin On maj - 9 - 2015 Blog

Comments are closed.