Lørdag den 22. april 2017 blev der afholdt den årlige generalforsamling i Den Danske Garderforening i Storbritannien. I år markerede denne anledning også 25-års jubilæet for stiftelsen af Garderforeningen i Storbritannien.

 

Generalforsamlingen blev som sædvanligt afholdt i The Special Forces Club, Knightsbridge. Efter generalforsamlingen fulgte et spændende foredrag ved æresgæst oberst Mads Rahbek, Chef for Den Kongelige Livgarde. Foredraget omhandlede den nuværende situationen hos Den Kongelige Livgarde samt Oberstens fremadrettede målsætninger. Mads Rahbek var ledsaget af sin kone Anne-Cathrine Rienitzsky, som ligeledes var inviteret med i anledningen af jubilæet. Foruden Obersten samt kone var Colonel Wayne Harber fra The Princess of Wales’s Royal Regiment, Livgardens søsterregiment inviteret med som æresgæst

 

På generalforsamlingen med ordstyrer Torben G. Due ved roret, blev to nye bestyrelsesmedlemmer meldt ind i bestyrelsen. Det drejer sig om Jens Vang Lauriden og Marcus Ørtenblad. I samme omgang meldte Anders M. Hansen, at han ønskede at stoppe i bestyrelsen, hvilket selvfølgeligt blev respekteret. Stor tak til Anders for en stor indsats i foreningen igennem mange år og velkommen til Jens og Marcus.

 

Bestyrelsen i Den Danske Garderforening i Storbritannien ser fremadrettet ud som følgende:

  • Amin Amirian – Formand
  • Christian Larsen – Næstformand og Sekretær
  • Jens Vang Lauridsen – Bestyrelsesmedlem
  • Peter Laub – Bestyrelsesmedlem
  • Marcus Ørtenblad – Bestyrelsesmedlem
  • Frederik H. Riise – Bestyrelsesmedlem og Kasserer

 

Sidste punkt på programmet i forbindelse med generalforsamlingen var en reception, hvor også overrækkelse af 10- og 25-års jubilæumsmedaljer til flere af foreningens medlemmer fandt sted. Tak til Oberst Mads Rahbek for overrækelsen og stort tillykke fra foreningen til disse medlemmer!

 

Efter generalforsamling blev der flyttet lokation til 5 Hertford Street, Mayfair, hvor der blev nydt en fantastisk middag i skønne rammer. Tiden blev brugt på gode historier fra dengang og til nu, hvorefter festen fortsatte på 5 Hertford Street’s natklub, Loulou’s.

 

Hele arrangementet var en kæmpe succes, og det var skønt at se, at både ældre medlemmer, som i sin tid etablerede foreningen i Storbritannien, samt nye og yngre medlemmer kunne fejre 25-års jubilæet sammen – stor tak til alle som deltog!

 

Nedenfor kan I se billeder fra generalforsamlingen og 25-års jubilæet:

Lørdag den 22. april 2017, opstilling ude foran The Special Forces Club, Knightsbridge
Posted by admin On juli - 3 - 2017 Blog

Comments are closed.